House sit service | Airbnb hosting service Het gooi en omstreken

De gezichten achter House Sit Service

Wij zijn Karin en Liane, beiden al enige jaren actief op het gebied van verhuur van woningen. Ook zijn we actief in het inrichten van projecten voor tijdelijke en permanente verhuur.

In de afgelopen jaren is grote vraag ontstaan naar AIRBNB mogelijkheden in het Gooi en omstreken vanwege de centrale ligging en de prachtige omgeving.

House Sit Service is ingesprongen op die vraag. Inmiddels regelen wij verhuurservices op veel locaties in het Gooi en omgeving. Onder andere in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum en Naarden. Ook daar buiten bieden wij onze services aan zoals in Loosdrecht, De Bilt, Bilthoven en de omgeving van Zeewolde.

Veel van onze klanten verblijven regelmatig een aantal maanden per jaar in het buitenland of zijn in het bezit van een tweede (recreatie) woning die slechts een beperkt aantal weken per jaar gebruikt wordt. Huizen die vaak lang leegstaan, terwijl de kosten doorlopen. Door deze huizen actief aan te bieden voor shortstay worden deze kosten omgezet naar een optimaal rendement voor de verhuurder.

Naast de handelingen omtrent de verhuur kunnen wij ook een adviserende rol spelen bij het inrichten en verhuurklaar maken van de woning.

Onze doelstelling is het realiseren van een prettig verblijf voor de huurder en een optimaal rendement voor de verhuurder.

Heeft u interesse in een van onze services neem dan gerust contact met ons op.